Keine Inhalte/Widgets in dieser Seitenleiste vorhanden.

2020 har vært et produktivt år for Bitcoin, og det har korrelert med en massiv økning i mengden av de aktive lommebokadressene i år.

Innsikten kom fra kryptokurrencyanalysen Coin Metrics ‚ State of the Network-rapporten som skisserte de viktigste takeawayene fra rommet i 2020

Mens Covid-19 har hindret økonomier rundt om i verden, har kryptovalutaområdet hatt en periode med stor gjenoppblomstring.

Ikke mer slik at Bitcoin, som har brutt seg løs fra sjaklene for å sette nye heltid i 2020 .

‚Return of Bitcoin‘

Hovedtyngden av artikkelen er sentrert rundt Bitcoins comebackår og innflytelsen fra institusjonelle investeringer som til slutt kommer inn i kryptovalutaområdet på en meningsfull måte.

Artikkelen nevnte betydelige investeringer fra slike som MicroStrategy, Square, MassMutual og andre vanlige finansinstitusjoner og investorer som drev økningen i verdien av Bitcoin.

En viktig beregning identifisert av Coin Metrics-forsker Nate Maddrey var antall aktive Bitcoin-adresser – som har sett en økning på 100 prosent fra rundt 600 000 aktive adresser til 1,2 millioner.

Maddrey noterte seg også at Bitcoins gruvebelønning halverte i 2020, og hadde en tilfeldig timing med pågående finanspolitiske stimuleringstiltak ansatt av den amerikanske regjeringen.

Von admin