Keine Inhalte/Widgets in dieser Seitenleiste vorhanden.

Bitcoin har gjennomgått en annen massiv etappe høyere den siste dagen. Etter å ha bunnet $ 12 800 i går, har kryptovalutaen steget høyere mot $ 13 800. Mynten handles for øyeblikket for $ 13 700 når den prøver å stabilisere seg etter det daglige lyset.

Analytikere gjør seg klare for fyrverkeri når Bitcoin nærmer seg det sentrale motstandsnivået på $ 14 000. 14 000 dollar har lenge vært et viktig nivå for Bitcoin, og markerte toppene nesten perfekt under 2019-økningen til oppsiden om sommeren.

Bitcoin forventes å gå inn i „Thin Air“ hvis prisen krysser $ 14 000

Bitcoin forventes å komme inn i „tynn luft“ hvis mynten kan krysse $ 14 000 på ukentlig eller månedlig basis, sier analytikere. En kryptoaktivanalytiker delte diagrammet nedenfor midt i BTCs siste skyvekraft høyere, og bemerket at kryptovalutaen som brøt motstanden, kunne utløse et enda større rally:

“2018 (starten på bjørnemarkedet) åpnet årlig. Det var det. Dette er den siste „motstanden“. Over dette nivået er det tynn luft. „

Den ledende kryptovalutaen forventes å bevege seg mot det området i løpet av de kommende dagene ettersom den holder de høye $ 13.000.

Andre analytikere som har forsterket viktigheten av $ 14.000 inkluderer Raoul Pal, administrerende direktør i Real Vision og tidligere leder for salg av hedgefond i Goldman Sachs.

Pal mener at når Bitcoin først har passert $ 14 000, er den eneste makro motstanden den vil møte på $ 20 000. Men uten tvil er $ 14 000 enda viktigere enn $ 20 000 på grunn av mengden volum rundt dette nivået.

Finansieringsrater blir negative, økende sjanser for kort klem

Sjansene øker for at Bitcoin øker herfra. Sporingssted for krypto-aktivederivater ByBt rapporterer at de forutsagte finansieringsrentene til ledende Bitcoin-futuresmarkeder for tiden går inn i negativt territorium.

Finansieringsgraden er gebyret for at lange posisjoner betaler korte posisjoner hver åttende time for å holde fremtidens pris nær prisen på spotmarkedet.Negative finansieringssatser antyder at shorts er mer aggressiv enn longs.

Negative finansieringsrater i oppadgående trender antyder at det er handelsmenn som forventer at prisene vil falle, men dette kan resultere i korte klemmer hvis prisen er høy nok til å utløse en serie stopptap.

Von admin